Aug30

Padborg

Jeg har efterhånden set prøverne mange gange. Rettelser er kommet til, musik blevet bygget på, og scenen står nu næsten klar. I starten gav det ingen mening, men nu er fortællingen på plads og jeg kan tydeligt se de små historier. ”Vandrelyst” er blevet til og om få dage er forestillingen klar til at blive vist i Padborg. Man kan mærke spændingen og forventningens glæde, hvordan vil det gå? Kan alle nu huske hvor de skal stå? Og ikke mindst hvad de skal sige?


Der er øvet mange steder; gymnastiksale, parkeringspladser, tilfældige græsplæner og så har alle øvet hver deres del, når der har været tid til det. For livet på Hærvejen skrider nok frem i hestetempo, men der er stadig mange ting der skal nås. De faste forestillinger skal spilles, bal skal afholdes og der skal siges hej og farvel til et utal af mennesker.


Når skuespillere og musiker er færdige med at bukke og folk har klappet en sidste gang i Padborg. Er jeg sikker på at der vil blive stille, og ikke kun i Padborg, men på hele hærvejen.  Musik, teater, sang og dans har i en måned skabt glæde og ekstra liv på hærvejen, om lidt er det forbi, om lidt bliver der stille.

Posted in Dagbog