Alle forestillinger er med fri entre.

 

Teatret Kimbri, DK

”Pooka” – en teaterforestilling med levende heste i fri dressur. Pooka er skrevet af Lene Kaaberbøl.

Pressen skrev:
”- Usædvanlig forestilling, som Teatret Kimbri her har produceret.
En art nycirkus, fordi forestillingen på en både avanceret, humoristisk skæv og betagende smuk vis fortæller en historie. Betagende fordi vi i den store vallak helt fysisk og visuelt oplever den frie naturkraft som stykket hylder.
Forestillingen vover også noget og den har en skøn storhed over sig.”
Kirsten Dahl , Århus Stiftstidende

"Marias æbler" -En kirkeforestilling om kærlighed, naturmystik og kristendom, inspireret af Maria Magdalenas liv og levned.

Kirken og orglet er vældige medspillere, og dans, humor og sang gør det muligt at tale om det uudsigelige.

"Pænt Goddag" - I en enkel verden hvor to venner bor og bestemmer, dukker en fremmed op i en kuffert.

Den fremmede taler ikke deres sprog og det fører til mange forviklinger, inden de tre sammen kan starte på et nyt venskab.

En historie om integration fuld af humor og poesi. Om at møde det fremmede og sig selv. En næsten ordløs forestilling med et kropssprog som alle kan forstå.

 

 

Danseteatret NordenFra, DK

”Ud i vinden” - Parade og udendørs danseteaterforestilling med musik og dans fra alle verdens hjørner.

Danseteatret NordenFra fortæller en enkel og smittende historie om at tæmme verdens vinde.

Det er musik og dans i en energisk og levende sammensmeltning. I den kolde april-morgen følger børnene efter: løber, hujer og klapper. "Jeg ved godt, hvorfor det er så koldt", kommer det fra en anden lille purk, mens han koncentreret og glad følger musikken med fødder og hænder. "Det er fordi den kolde nordenvind stadig er på fri fod!"

"Spedejes Spådom" - Med tromme og fløjte indtager spåkonen pladsen.

Hun har syv pilestave med. Når hun kaster sine stave åbner de døren til fremtiden. Spedejen tager varsler af stavene og giver publikum råd og anvisninger

Det er et humoristisk, musikalsk og poetisk spil, som er skabt til pladser, parker, gader, strande og hvor det ellers kan tænkes.

 

 

A3 Teatr, PL

”Timetable” - forført af humor, sørgmodighed og et fandenivoldsk glimt i øjet

”Absurde, poetiske og hylende morsomme situationer fra den arketypiske skolebænk iblandet stænk af sort polsk humor. Man ler og græder på samme tid, de underholder og vækker til eftertanke. Polsk livskraft og evne til at overleve livets absurditeter spejler sig i denne unikke forestilling.”

 

Une de plus, F

”Trois” - poetisk fransk gadeteater

Pressen skrev:
”Et spring over i en anderledes, magisk verden. En betagende enkel, klassisk gadeteaterforestilling. To mennesker, der reelt ser ud til at være lavet af træ, udkæmper en kamp mellem lys og mørke. Tænk at man kan blive så grebet af intensiteten i en træmaske!”
***** Politiken

 

Kapela Halasy, PL

- musik og dans fra Østeuropa. Livsglæde med et strejf af melankoli

En skøn musikerfamilie med en af Polens mest virtuose harmonikaspillere. Mestre i at skabe glæde og fest med deres musik. Halasy Duo har de sidste mange år arbejdet sammen emd kunstnere over hele Europa. De har arbejdet sammen med teatre, holdt wokshops på skoler og musikkonservatorier, spillet i alle mulige og umulige sammenhænge og er mestre i at skabe magi og fest med deres musik, fortællinger og danse.

 

Teater på Træk, DK, P & F

”Vandrelyst” - Magnus Erboe instruerer

Vejr og vind og møder med mennesker giver den endelige teaterforestilling et patina, der er anderledes end det, man kan skabe i et lukket rum. Den forestilling, som vi skaber sammen, bliver til på landevejen og i mødet med sit publikum. Den er en spændende mosaik af brudstykker fra forskellige stilarter. Den får en mere og mere fast form men tilpasses hele tiden de omskiftelige fysiske omstændigheder og de bidrag, som er mulige i lokalsamfundene, som vi besøger. Den er vejrbidt, rå og upoleret, og det er det, vi vil have frem.