Kulturmøder

Under Teater på Træk er mødet mellem mennesker i centrum.

Efter hver spillet forestilling kvitterer publikum ikke blot med klapsalver, men byder selv ind med egne kulturelle udtryk. Det kan være spøgelseshistorier fra Tørring Mølle, det lokale pigekor, eller et godt måltid mad

Vi skaber en ramme, hvor lokale kulturaktører kan spille bold med de professionelle deltagende kunstnere og med hinanden. På den måde styrkes sammenholdet og den lokale identitet, og ressourcer bliver gjort synlige. Når karavanen drager videre, er publikum velkomne til at følge trop. Vi bevæger os ikke hurtigere end, at et par raske ben kan holde trit.

Hvor det er muligt flettes de lokale kulturelle bidrag ind i en samarbejdsforestilling, som vi skaber undervejs. Her er spillerne både amatører og karavanens internationale teatre.

Vi kalder den "Vandrelyst". Den handler om det, der sker med vort sind, når vi går og er en spændende mosaik, der er farvet af vind og vejr. Her er duftende savsmuld og levende heste i fri dressur, fransk gadeteater på stylter, danseteater i regnbuens farver og sort polsk humor.

 

En stor tak skal gå til:

 

Viborg:

Egnsspillet, Egnsteatret Carte Blanche, Mette Hagen, Viborg Kommune

 

Dollerup:

Erling Greve, Qivi Kommunikation v. Kate Nielsen, Lokalrådet, Ishuset, Dollerup Kirke,

 

Thorning:

Lokalrådet, borgerforeningen, Friluftsscenen, Brugsen og bageren i Thorning, Thorning Kirke, Kjellerup bibliotek

 

Silkeborg:

Silkeborg kommune og Silkeborg Bad, Silkeborg Turist bureau

 

Vrads:

Musikforeningen Spilledåsen, Marianne Frandsen

 

Nr. Snede:

Lokalrådet, Vækstcentret

 

Kollemorten:

Landi- Aksja Islands Hesteklub, Hærvejscentret, Børnehaven Kollemorten, Købmanden, Teatergarderoben, KFUM Spejderne og Borger- og Ungdomsforeningen i Kollemorten.

 

Giveskud:

Givskud Borgerforening og Forsamlingshus, Givskud Zoo, Menighedsrådet, Spar i Givskud, KFUM spejderne, Givskud Hallen, Jette & Nicolaj Sørensen, Johannes Riis, Givskud Lokalråd, Thise Mejeri

 

Jelling:

Jelling Kro og Super Brugsen

 

Egtved:

Visit Vejle, Erik Bjørn, Teaterforeningen Blæksprutten, Egnsspillet Svend Tveskæg, Brugsen i Ny Nørup, Egtved Billede og Lyd, Aktivitetscentret Egetoft, Thomas P. Hejles Fritidshjem

 

Askov/Vejen:

Vejen Idrætscenter, Sløjdscenen i Askov, Askov Efterskole

 

Jels:

Jels Vikingerne v. Janus Lynggård

 

Tørning Mølle:

Tørning Mølle, Tørning Mølle Teater- og Musikgruppe, Hoptrup Efterskole, Christian Rathje

 

Røde kro:

Røde Kro, DATS og historiefortæller Christian Rathje

 

Kliplev:

Søren Frederiksen, Kliplev kirke og menighedsråd, Brugsen, Hallen. Kliplev skole

 

Padborg:

Frøslevslejrens Efterskole, Margith Biehl, Oldemors Toft, Torve Centret, Jernbaneorkestret, Dansk Transport Kompagni Padborg og Banedanmark.